Services


Onze Diensten

Advies en implementatie

Advies en implementatie

Wij bieden IT-expertise aan onze opdrachtgever voor alle toepassingsgebieden en niveaus binnen diverse branches.

ICT-Helpdesk

ICT-Helpdesk

Ons supportteam staat 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden bij vragen, problemen of onverwachte calamiteiten.

Beheer en Support

Beheer en Support

Als Hosted Service Provider biedt Add IT Solutions: 1) Software als service (Saas), 2) ICT Platform als service (Paas), 3) ICT Infrastructuur als service (Iaas)

Data Opslag

Data Opslag

Ons dynamische opslag systeem groeit met uw bedrijf mee en voldoet aan uw opslagbehoefte, met behulp van een SAN voor een virtuele infrastructuur

Zilver Beheerpakket

Zilver Beheerpakket

Met ons Standaard Beheerpakket voorspellen we wat er wanneer uitvalt en kunnen veel netwerkstoringen voorkomen worden.

Goud Beheerpakket

Goud Beheerpakket

Compleet wegnemen van zorgen met het Add-IT Volledig Beheerpakket. Voor organisaties die afhankelijk zijn van automatisering van het primaire bedrijfsproces

Losse Beheermodules

Losse Beheermodules

Beheer op maat met het Add-IT à la carte Beheerpakket. Voor bedrijven die precies weten wat ze willen en alleen dat afnemen wat als aanvulling nodig is.

Helpdesk op maat

Helpdesk op maat

Zaken als helpdesk ondersteuning nemen vaak veel kostbare tijd in beslag. Deze taken kunt u uitbesteden aan de experts bij Add-IT

24/7 helpdesk

24/7 helpdesk

Add-IT biedt haar zakelijke klanten de mogelijkheid van een 24-uurs helpdesk gebruik te maken.

ICT-beveiliging

ICT-beveiliging

Een compleet ICT-beveiligingsportfolio, met advies in duidelijke taal

Online Werkomgeving

Online Werkomgeving

Werken op uw eigen apparaat. Met toegang tot applicaties, e-mails, data, nieuws en vertrouwde Office-apps in de cloud.

Virtuele werkplek

Virtuele werkplek

Anywhere, anyplace & anytime werken met maximale beschikbaarheid. Ideaal voor medewerkers die veel buiten de deur werken.

Hardware en logistiek

Hardware en logistiek

Van aanschaf tot fulfilment, reparatie en onderhoud; Add-IT regelt het allemaal en adviseert u over de mogelijkheden in lijn met uw strategische koers.

In samenwerking met onze partners bieden wij producten en services aan die onze dienstverlening ondersteunen op het gebied van data- en  netwerkbeveliging, het monitoren en beheren van bedrijfsprocessen en opslag capaciteit voor uw data.  In samenwerking met Quconsult bieden wij de applicatie Qurisk aan ter ondersteuning van proces- en risico analyses. Voor de beveiliging van uw data en netwerk maken wij gebruik van de meest geavanceerde firewalls en in samenwerking met IMSolution kunt u bij ons terecht voor uitbreiding van opslagcapaciteit en beveiligingsfeatures. Voor meer informatie ga naar Partners.

Vereenvoudig en verzeker de controle over uw bedrijfsvoering door de inzet van Managed Hosting Services.

ICT Platform als service:
Als Hosted Service Provider biedt Add IT Solutions:
1. Software als service (Saas)
2. IT Platform als service (Paas)
3. IT Infrastructuur als service (Iaas).
4. Virtuele Desktop als versie. (beschikbaar als Cloud of On Premesis)

Door middel van onze dienstverlening “Hosted Services” heeft u 24/7 online toegang tot een volledig beheerd en beveiligd virtueel of fysiek hostingplatform, ondergebracht in de Private of hybride Cloud oplossingen van Add IT Solutions.
Het inzetten van Managed Hosting services in uw organisatie is kostenbesparend, geheel ingericht naar de behoeften van u als klant. Een compliant omgeving die zonder grote investeringen meegroeit of inkrimpt met zowel uw organisatie als de veranderingen in de markt.

Producten


Uw business risico’s onder controle

Qurisk® ondersteunt het Risico Actie Managementproces (RAM). Met RAM worden steeds de juiste acties uitgevoerd zodat uw projecten<br /> en Business processen soepel blijven doorlopen.<br /> Qurisk® wordt als Risico Actie Controletool (RAC) ingezet voor ondersteuning van ons Risico Actie Managementproces (RAM) om onverwachte gebeurtenissen met onaangename gevolgen te voorkomen.</p> <p>RAC wordt tegen of over uw processen heen gelegd, om de risico’s binnen uw business processen tot een absoluut minimum te beperken en tegelijker tijd deze te bewaken en inzichtelijk te maken.</p> <p>Qurisk® is dé applicatie voor uw organisatie waarmee u overzicht, inzicht en controle krijgt over alle risico’s binnen uw bedrijfsprocessen en projecten. Door de verantwoordelijkheid op de juiste plaats in de organisatie te beleggen, wordt de samenwerking binnen de afdelingen versterkt. Het toepassen van Qurisk® zorgt er voor dat de kans op een risico explosie in processen wordt geminimaliseerd. Een risico explosie moet worden gezien als een aaneenschakeling van risico’s die achter elkaar en/of gelijktijdig optreden, en zorgen voor catastrofale gevolgen. Tien kleine losstaande risico’s kunnen, voor u het weet, leiden tot één groot oncontroleerbaar risico. Dit wil iedereen toch zien te voorkomen.</p> <p>Neem contact op voor meer informatie via:

Beveiligingsapplicaties

De IMSolution SATA producten zijn zeer betrouwbare en performante SSD oplossingen voor beveiligings en industriële applicaties, met inbegrip van IPC, automatisering en surveillance. Hij levert niet alleen zeer hoge sequentiële data transfer rate, maar ook de random transfer rate is uitstekend. Speciaal daarvoor heeft IMSolution deze SATA drives voorzien van een DRAM buffer. Op aanvraag kunnen wij u begeleiden naar het product dat voor uw organisatie de juiste keuze is.

Netwerk- en data beveiliging

Add-IT Solutions is, in samenwerking met haar partners o.a. gespecialiseerd in beheer op afstand en het beveligen van systemen met bedrijfskritische data, ICT-applicaties en processen. Netwerkbeveiligingstechnologie beschermt uw netwerk tegen misbruik van vertrouwelijke bedrijfsinformatie. Zonder deze beveiliging loopt uw organisatie het risico van ongeoorloofde indringingen, netwerkuitval, serviceonderbreking, schending van regels en zelfs juridische gevolgen. Netwerkbeveiliging gaat niet uit van een methode, maar gebruikt een aantal barriëres waarmee uw bedrijf op verschillende manieren wordt verdedigd. Het beschermen van uw organisatie, de gegevens van data en klanten is uw hoogste prioriteit en dat moet gebeuren onder de voorwaarden die passen bij uw organisatie. Onze consultants installeren een zeer krachtige "Next Generation Firewall" aan de rand van uw netwerk die precies die security functionaliteit toevoegen waar en wanneer u dat wilt. U krijgt volledige prestaties, volledige beveiliging – alles op uw voorwaarden.
Call now
for free consultation
: +31 (0)30 5556702
Mail now
free consultation
: info@add-itsolutions.nl