Services


In samenwerking met onze partners bieden wij producten en services aan die onze dienstverlening ondersteunen op het gebied van data- en  netwerkbeveliging, het monitoren en beheren van bedrijfsprocessen en opslag capaciteit voor uw data.  In samenwerking met Quconsult bieden wij de applicatie Qurisk aan ter ondersteuning van proces- en risico analyses. Voor de beveiliging van uw data en netwerk maken wij gebruik van de meest geavanceerde firewalls en in samenwerking met IMSolution kunt u bij ons terecht voor uitbreiding van opslagcapaciteit en beveiligingsfeatures. Voor meer informatie ga naar Partners.

Vereenvoudig en verzeker de controle over uw bedrijfsvoering door de inzet van Managed Hosting Services.

ICT Platform als service:
Als Hosted Service Provider biedt Add IT Solutions:
1. Software als service (Saas)
2. IT Platform als service (Paas)
3. IT Infrastructuur als service (Iaas).
4. Virtuele Desktop als versie. (beschikbaar als Cloud of On Premesis)

Door middel van onze dienstverlening “Hosted Services” heeft u 24/7 online toegang tot een volledig beheerd en beveiligd virtueel of fysiek hostingplatform, ondergebracht in de Private of hybride Cloud oplossingen van Add IT Solutions.
Het inzetten van Managed Hosting services in uw organisatie is kostenbesparend, geheel ingericht naar de behoeften van u als klant. Een compliant omgeving die zonder grote investeringen meegroeit of inkrimpt met zowel uw organisatie als de veranderingen in de markt.

Producten


Uw business risico’s onder controle

Qurisk® ondersteunt het Risico Actie Managementproces (RAM). Met RAM worden steeds de juiste acties uitgevoerd zodat uw projecten<br /> en Business processen soepel blijven doorlopen.<br /> Qurisk® wordt als Risico Actie Controletool (RAC) ingezet voor ondersteuning van ons Risico Actie Managementproces (RAM) om onverwachte gebeurtenissen met onaangename gevolgen te voorkomen.</p> <p>RAC wordt tegen of over uw processen heen gelegd, om de risico’s binnen uw business processen tot een absoluut minimum te beperken en tegelijker tijd deze te bewaken en inzichtelijk te maken.</p> <p>Qurisk® is dé applicatie voor uw organisatie waarmee u overzicht, inzicht en controle krijgt over alle risico’s binnen uw bedrijfsprocessen en projecten. Door de verantwoordelijkheid op de juiste plaats in de organisatie te beleggen, wordt de samenwerking binnen de afdelingen versterkt. Het toepassen van Qurisk® zorgt er voor dat de kans op een risico explosie in processen wordt geminimaliseerd. Een risico explosie moet worden gezien als een aaneenschakeling van risico’s die achter elkaar en/of gelijktijdig optreden, en zorgen voor catastrofale gevolgen. Tien kleine losstaande risico’s kunnen, voor u het weet, leiden tot één groot oncontroleerbaar risico. Dit wil iedereen toch zien te voorkomen.</p> <p>Neem contact op voor meer informatie via:

Beveiligingsapplicaties

De IMSolution SATA producten zijn zeer betrouwbare en performante SSD oplossingen voor beveiligings en industriële applicaties, met inbegrip van IPC, automatisering en surveillance. Hij levert niet alleen zeer hoge sequentiële data transfer rate, maar ook de random transfer rate is uitstekend. Speciaal daarvoor heeft IMSolution deze SATA drives voorzien van een DRAM buffer. Op aanvraag kunnen wij u begeleiden naar het product dat voor uw organisatie de juiste keuze is.

Netwerk- en data beveiliging

Add-IT Solutions is, in samenwerking met haar partners o.a. gespecialiseerd in beheer op afstand en het beveligen van systemen met bedrijfskritische data, ICT-applicaties en processen. Netwerkbeveiligingstechnologie beschermt uw netwerk tegen misbruik van vertrouwelijke bedrijfsinformatie. Zonder deze beveiliging loopt uw organisatie het risico van ongeoorloofde indringingen, netwerkuitval, serviceonderbreking, schending van regels en zelfs juridische gevolgen. Netwerkbeveiliging gaat niet uit van een methode, maar gebruikt een aantal barriëres waarmee uw bedrijf op verschillende manieren wordt verdedigd. Het beschermen van uw organisatie, de gegevens van data en klanten is uw hoogste prioriteit en dat moet gebeuren onder de voorwaarden die passen bij uw organisatie. Onze consultants installeren een zeer krachtige "Next Generation Firewall" aan de rand van uw netwerk die precies die security functionaliteit toevoegen waar en wanneer u dat wilt. U krijgt volledige prestaties, volledige beveiliging – alles op uw voorwaarden.
Call now
for free consultation
: +31 (0) 79 799 95 73
Mail now
free consultation
: info@add-itsolutions.nl