ICT-beveiliging

Beveiliging op alle lagen van ICT

Wij zijn van mening dat een deugdelijke beveiliging essentieel is voor een goed functionerend bedrijf. Wie zijn omgeving niet op orde heeft loopt het risico om belangrijke informatie kwijt te raken, maar ook om enige tijd niet te kunnen werken. Omdat niemand daarop zit te wachten hebben wij ons toegelegd op het ontwikkelen van een compleet ICT-beveiligingsportfolio. Met advies in duidelijke taal.

Belangrijk onderdeel van dit portfolio zijn de oplossingen van WatchGuard – ICT-beveiliging pure sang. Wij zijn daarom getraind WatchGuardONE Reseller zodat we alle kennis hebben als het gaat om een passende oplossing en daarnaast ook nog eens over korte lijntjes beschikken als het gaat om contact met WatchGuard. Of het nu gaat om een Firewall, bescherming op de werkplek of op de server, wij kunnen je er alles over vertellen. Het voorzien van het complete netwerk van een nieuwe security-laag, daar draaien wij onze hand niet voor om.

“Cybercriminelen hebben het echt niet alleen op grote bedrijven gemunt. Een goede ICT-beveiliging is voor elke organisatie van belang.”

Bewustwording

Een beter milieu begint bij jezelf, voor beveiliging geldt hetzelfde. Wij kunnen assisteren in het creëren van bewustwording bij medewerkers. Of het nu gaat om het wijzigen van wachtwoorden of het vertrouwelijk omgaan met informatie, het is van belang dat medewerkers zich bewust zijn van gevolgen van hun handelen. Onze helpdeskmedewerkers, fieldengineers maar ook verkoopmedewerkers beschikken over voldoende kennis en handvaten om ieder bedrijf te voorzien van tips om hun medewerkers scherper met beveiliging om te laten gaan. Neem vandaag nog contact met ons voor een gesprek met een van onze gecertificeerde ICT-beveiligingsspecialisten.