Kennis en support


Add-IT Solutions biedt ondersteuning op maat. Transparant, flexibel en betrouwbaar.
Naast onderhoud en beheer kan dit ook extra ondersteuning zijn in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en/of het inrichten en beveiligen van de ICT-infrastructuur. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis van de nieuwste technologische producten en ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om via een deta-vast constructie de juiste mensen in te zetten op die gebieden waar permanente inzet noodzakelijk is.

Specialisme is waar het om draait


Kennis en ervaring

Onze professionals beschikken over diepgaande kennis en zijn gecertificeerd op diverse vakgebieden, w.o. :
– Linux & Unix
– Middleware en applicatiebeheer
– Wintel specialisten (gecertificeerd Microsoft, Citrix en VMWare)
– Security specialisten (Netwerk- data beveliging)

Onze diensten richten zich op het bouwen, beheren en verbeteren van bedrijfskritische ICT-infrastructuur. Daarnaast bieden wij interim management consultants en software voor het ondersteunen van proces analyses o.a. samenwerking met een van onze partners.

Werken bij Add IT Solutions

Als medewerker in vaste dienst zullen wij uitkijken naar interessante opdrachten binnen jouw kennis en vakgebied. Hierbij wordt ook gekeken naar je persoonlijke ontwikkeling gericht op de toekomst. Onze medewerkers hebben toegang tot een interne “kennisbank” waarin technische kennis wordt gedeeld.

Freelancers bieden wij de mogelijkheid om de opdracht uit te voeren met gebruik van een projectovereenkomst, ondersteuning en advies in het afhandelen van alle administratieve taken en het bijwonen van interne training als dit aan de orde is. Wij bieden je graag begeleiding in de ontwikkeling van je carriere.
Is je interesse gewekt neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn met name financiele instellingen (bank en verzekeringsmaatschappijen), zorginstellingen, ICT bedrijven, overheid en industrie.

Call now
for free consultation
: 079 799 9573
Mail now
free consultation
: info@add-itsolutions.nl

Kantoor