Ons team


Linux/Unix Infrastructuur

Onze professionals zijn gespecialiseerd in Linux en Unix als besturingssysteem en beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van Unix/ IBM AIX, RedHat Linux, SuSe Linux en Ubuntu Linux. Binnen bedrijfskritische enterprise IT-omgevingen is deze exptertise een belangrijke toegevoegde waarde. Onze consultants hebben hiermee jarenlange ervaring opgebouwd bij o.a. financiele instellingen en binnen de overheid.

Management en Human Resources

Designation

Middleware- en applicatiebeheer

Naast de kennis van Linux en Unix zijn onze applicatiebeheerders ook gespecialiseerd in Middelware, w.o Java Applicatie Servers zoals WebSphere, JBOSS en Tomcat. Wij bieden ondersteuning in het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van Middleware omgevingen bij onze klanten. Daarnaast zijn onze applicatiebeheerders ervaren in het werken SCRUM en Agile methodieken.

Security Specialisten

Ons security team beschikt over brede en gevarieerde kennis en certificering op het gebied van databeveiliging. Zoals CISSP en Certified ethical Hackers, De toegevoegde waarde van onze security specialisten zit niet alleen in het oplossen van problemen maar met name in de preventieve en creatieve maatregelen die voor optimale beveiliging zorgen waarbij gevaren zoals Ransomware en Data verlies voorkomen worden.

Systeembeheer

Onze Wintel specialisten zijn zeer ervaren en gecertificeerd. O.a. op het gebied van Microsoft, Citrix, VMWare en SCCM, het installeren en configureren van servers ,begeleiden van migraties en het onderhoud van ESX omgevingen. Wij zijn Prince 2 en ITIL gecertificeerd.

Projectleiding en programma- en testmanagement

De kennis van consultants binnen dit team is gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring in o.a. het bepalen en beheersen van procesrisico’s van complexe en risicovolle business-, kwaliteit- en testketens binnen de ICT én de Business. Interim management posities bij financiële instellingen, non-profit, overheid en zorgsector.

Zij ondersteunen de klant door “vorm” aan te brengen in structuur, overzicht en controle van product- én procesrisico’s, om projecten en (test) processen succesvol te laten verlopen. Deze vormgeving brengen zij aan met hun eigen ontwikkeld VORM (Vernieuwend, Oplossingsgericht Risico Managemenproces), ondersteund door Qurisk.

Consulting Services in zowel IT- als proces en programmamanagement