Virtuele werkplek

Met Add-IT naar een virtuele werkplek. Uw werkplek buiten de deur.

Bent u op zoek naar anywhere, anyplace & anytime werken en maximale beschikbaarheid? Waarbij u geen grote investeringen hoeft te doen in hardware, software en het beheer? Kies dan voor een virtuele werkplek van Add-IT. U bent niet langer afhankelijk van hardware en van uw locatie. Ideaal voor medewerkers die veel buiten de deur werken. 

Een virtuele werkplek biedt uitkomst:

  • Overal werken met uw vertrouwde bureaublad
  • Volledige wegneming van alle zorgen
  • Geen eigen hard- en software nodig
  • Betalen naar gebruik
  • Gebruiksvriendelijk en veilig
  • Maximale beschikbaarheid

 

Veiligheid en continuïteit

Met een virtuele werkplek profiteert u van een back-up van uw data in een tweede datacenter dat volgens de laatste normen op het gebied van bescherming en beveiliging is ingericht. Hierdoor zijn data en applicaties continu beschikbaar en draait uw organisatie altijd door. Omdat data en applicaties in de cloud draaien en niet (meer) op een apparaat, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over verloren of gestolen apparatuur. Het maakt medewerkers niet meer uit met welk apparaat ze hun werk doen. Daarnaast is extra veiligheid mogelijk door de inzet van twee-factor-authenticatie (een extra beveiliging laag).

Overal werken met uw vertrouwde bureaublad

Werken in de cloud is niet meer weg te denken. De cloud is om meerdere redenen de uitstekende plek om data en applicaties te benaderen: U heeft overal toegang en u bent flexibel, u profiteert van schaalbaarheid en maximale beschikbaarheid, u belast uw IT-platform niet en u hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud en upgrades. Daarnaast slaat u gegevens niet meer op een apparaat op; wel zo veilig. Als laatste beschikt u over een back-up van uw data in een tweede datacenter, voor nog meer zekerheid.

De virtuele werkplek of desktop in de cloud is een behapbare oplossing voor organisaties die aan de slag willen met cloud computing. Met een virtuele werkplek creëert u tegen geringe investeringen de maximale flexibiliteit en beschikbaarheid. Hierbij worden alle zorgen voor u weggenomen: u hoeft zelf geen hardware (servers) aan te schaffen en wij regelen het beheer en onderhoud. Het enige wat u nodig heeft, is een goed werkende internetverbinding en uw apparaat.

Virtuele Grafische Desktop

ADD-IT is een expert in het leveren van Heavy Virtuele desktops of grafische desktops. Deze workstations zijn doelbewust gebouwd met grafische versnelling door Nvidia Quadro of AMD PRO videokaarten en zijn bedoeld voor remote video editing en 3D design of natuurlijk CAD/CAM-werkzaamheden.

Deze oplossing is vaak in aanvraag omdat het een extreem efficiënte meneer biedt voor tientallen artiesten en engineers te werken op 1 gedeelde server i.p.v. tienduizenden euro’s uit te geven voor hardware op iedere werkplek.