Volledig Beheerpakket

Peace of Mind: wij nemen uw zorgen volledig weg met ons Volledig Beheerpakket.

Uw tijd is kostbaar. U heeft belangrijker zaken af te handelen dan uw ICT-omgeving. Het is echter een vitaal onderdeel van uw onderneming dat verzorgd moet worden zodat het voorspelbaar, optimaal en veilig werkt. Het Volledig Beheerpakket is de ideale oplossing voor een bedrijf dat het hoogst haalbare eist qua betrouwbaarheid van het netwerk en kwaliteit van dienstverlening. Volledige ICT-ondersteuning en beheer voor een vaste prijs per maand: zo eenvoudig is het.

Onze Managed Servicedesk biedt alle voordelen van een externe IT-afdeling tegen een fractie van de prijs wanneer u deze zelf zou moeten inrichten. Wij reduceren de zakelijke gevolgen van ICT-storingen door de frequentie ervan te minimaliseren en elke onvoorziene kwestie met de hoogste prioriteit af te handelen. Dit omvat ieder aspect van uw netwerk.

IT als partnerschap

Wanneer u het beheer van uw ICT-omgeving aan ons uitbesteedt, zien wij dit als een partnerschap. De efficiënte en deskundige aanpak van onze Managed Servicedesk vervult de functie van uw externe IT-afdeling. Om te zorgen dat uw netwerk functioneert volgens de vereiste piekniveaus in efficiëntie en betrouwbaarheid wordt de prestatie ervan geoptimaliseerd. Hierdoor kunt u zich richten op uw bedrijfsvoering, niet op alledaagse IT-zaken. Beveiliging, netwerken, gegevensbescherming en gebruikersondersteuning: wij regelen het allemaal voor een vast, voorspelbaar bedrag met het Volledig Beheerpakket.

Herkent u dit?

  • Onzeker over de beveiliging? Bent u bezorgd dat uw kwetsbare servers, laptops en PC’s uw bedrijf in gevaar brengen?
  • Trage ondersteuning? Is het reactievermogen van uw huidige IT-leverancier erg traag bij problemen wat u veel verloren tijd en productiviteit kost?
  • Hoge IT kosten? Rijzen de IT kosten de pan uit en wordt van u verwacht dat met minder budget meer rendement wordt behaald?

Voordelen van het Volledig Beheerpakket:

  • U koopt zekerheid: U heeft geen omkijken meer naar uw IT, alles wordt voor u geregeld;
  • Een veilige en beveiligde omgeving: De installatie van patches en antivirus updates reduceert de kans dat uw netwerk in gevaar komt door een virus, worm of andere aanval;
  • Snel remote support en troubleshooting: Het op afstand diagnosticeren van netwerk, server of desktopproblemen helpen uw medewerkers weer snel hun werkzaamheden te hervatten;
  • Compleet wegnemen van zorgen: U bent verzekerd van de meest optimale zorg, 24 uur per dag, 7 dagen per week;
  • Controle over uw IT-budget: Met het Volledig Beheerpakket zijn uw IT kosten voorspelbaar en blijven ze altijd binnen uw budget.

100% support voor een vast bedrag per maand met het Volledig Beheerpakket