Data Opslag

Bedrijfsdata: de kern van uw organisatie

De behoefte aan opslagruimte blijft groeien. Dit vraagt om een lange termijn- strategie en een investering waarbij u een SAN nodig heeft voor een virtuele infrastructuur. Dit dynamische systeem maakt met mogelijk uw opslagmogelijkheden mee te laten groeien met uw behoefte.

SAN/NAS

De Fusion Storage SAN-oplossingen zijn geoptimaliseerd voor database- en e‑mailtoepassingen op gevirtualiseerde servers. Dankzij een flexibel prijsmodel volgens het “pay as you grow”- principe en intuïtieve software voor opslagbeheer zijn Fusion Storage SAN’s niet alleen volledig dynamisch m.b.v. het ZFS-besturingssysteem, maar ook ideaal voor organisaties die hun budget in de gaten willen houden.

Voor deze behoefte heeft Add-IT een ‘fire and forget’ storage systeem ontwikkeld samen met Fusion Storage die inzetbaar is bij elk bedrijf ongeacht hoe groot of hoe klein het bedrijf is. Door het gebruik van de realtime caching technology levert het systeem ongekende prestaties en door middel van de 3D scalable Fusion Storage Technlogy groeit het systeem met uw bedrijf mee met minimale investering.

In 2016 heeft Add-IT bij de rijksoverheid een aantal opslagsystemen met Fusion Storage mogen vervangen. Deze systemen dienden als Backup Storage en Gedeelde CIFS/SAMBA-storage systemen. Dit project heeft uiteindelijk naast 200% performance verbetering een enorme kostenbesparing gerealiseerd en door het gebruik van veel efficiëntere onderdelen is het systeem veel energiezuiniger dan andere systemen die eerder door de rijksoverheid gebruikt werden.

Low latency systemen

Heeft u bedrijf veel database servers met honderden gigabytes of terabytes aan data? Draait u bedrijf een online betaalsysteem of bent u bezig met de beurs? In alle gevallen heeft u een systeem nodig met sub milliseconde reacties, genoeg opslagruimte en high availability. Add-IT kan u hiermee helpen.

Wij leveren samen met Fusion Storage cutting edge technologieën die zeer lage latency storage kunnen bieden aan u huidige server cluster met snelheden tot 100GBs.

PCIE fabric Storage

Deze oplossing bestaat uit minimaal twee dedicated storage nodes die in staat zijn om 2048 SAS/SATA schrijven en 640 NVME-schijven te besturen vanuit hetzelfde storage node voor een multi layered storage. Het systeem kan in meerdere configuraties draaien waaronder een HA active-actieve of active-passive cluster.

Voor een rijks forensische instituut heeft Add-IT in 2019 een PCIE fabric clustered oplossing opgebouwd en Turnkey opgeleverd ter vervanging van Virtuele SAN-oplossing van 12 servers.

Voor een fractie van de kost hebben deze twee noodoplossingen met FPCIE 3D scalable technology een 500% performance en throughput gain opgeleverd tegenover de systemen die voorheen in gebruik waren.

Wat biedt Add IT Solutions met onze dienstverlening Managed hosting services:

  • Het voorkomen van netwerkproblemen: Door het vroegtijdig opsporen van dreigende problemen kunnen deze worden opgelost voordat ze van invloed zijn op uw ICT-omgeving of de productiviteit van uw medewerkers.
  • Focus op uw core business: Wij waken over uw ICT-omgeving, zodat u zich kunt richten op uw core business in plaats van dat u tijd moet besteden aan mogelijke netwerkproblemen.
  • Prioriteit bij calamiteiten: Met een Instap beheerpakket bent u ervan verzekerd dat u adequaat geholpen wordt en voorrang krijgt bij calamiteiten;
  • Besparen van IT kosten: Een beheerpakket dat aansluit bij uw IT-behoeften zorgt ervoor dat u nooit te veel betaalt.

Contrasteer dit met uw huidige netwerk. Denkt u nog steeds dat uw netwerk oké is?