Standaard beheerpakket

Heeft u genoeg van uw netwerkproblemen?

Een regelmatig gehoorde uitspraak: “Wij hebben nooit grote problemen met ons netwerk, wij vertrouwen erop dat het goed blijft gaan”. Een uitspraak die risico’s met zich meebrengt; een groot deel van de bedrijven is tegenwoordig erg afhankelijk geworden van zijn ICT-omgeving. Eén van de grootste uitdagingen in een ICT-omgeving is het proberen te voorspellen wat zal uitvallen en wanneer. Met ons Standaard beheerpakket kunnen veel netwerkstoringen voorkomen worden.

Gegarandeerd resultaat

Deze oplossing is zo effectief dat klanten vrijwel onmiddellijk resultaat zien. Een regelmatig onderhouden netwerk betekent minder storingen, waardoor de productiviteit toeneemt en er op kosten voor ondersteuning kan worden bespaard. Tegelijkertijd neemt de kans op beveiligingsrisico’s aanzienlijk af en verdwijnt de frustratie van het werken met een instabiele ICT-omgeving. Wij stellen onze klanten in staat zich op hun core business te richten door het wegnemen van de zorg die het hebben van een traditioneel computernetwerk met zich meebrengt. Met ons Standaard beheerpakket maakt u gebruik van onze specialistische kennis om uw onderhoudskosten te verlagen en de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw ICT-infrastructuur te verhogen.

Stop met “brandjes blussen”, neem controle met het Standaard beheerpakket

Herkent u dit?
  • E-mailproblemen?
  • Is uw e-mailserver wel eens down geweest net wanneer u een belangrijk bericht of document moest verzenden?
  • Moe van SPAM? Meer dan 80% van alle e‑mail is SPAM. In hoeverre heeft dit effect op de productiviteit van uw medewerkers?
  • Moeite om de IT-ontwikkelingen bij te houden? De toenemende complexiteit van IT zorgt ervoor dat er vaak een ongelijke strijd geleverd wordt om up-to-date te blijven

 

Voordelen van het standaard beheerpakket

  • Verhogen van de productiviteit: Het preventief monitoren van uw ICT-omgeving minimaliseert zowel de frequentie als de duur van storingen.
  • Uw medewerkers kunnen ongehinderd meer werk verzetten.
  • Voorspelbare ICT kosten: Voor een vaste maandelijkse vergoeding wordt de voorspelbaarheid van uw ICT-omgeving vergroot. Dit heeft als gevolg een stabielere ICT-omgeving.
  • Optimaal beveiligd: Uw netwerk en gegevens zijn volop beschermd tegen virussen en malware. Uw firewall werkt en blijft werken.
  • Kennis van zaken: Onze Managed Servicedesk wordt bemand door een team van specialisten met ieder hun eigen expertise. Een heel IT-team voor een fractie van de prijs!

Wilt u meer informatie over het Standaard beheerpakket?