Advies en Implementatie

Helder advies gericht op de toekomst

Verandertrajecten vereisen diepgaande kennis van uw organisatie en branche. Alleen zo kunnen we u een helder en verantwoord advies bieden hiervoor. Hierbij zijn was als adviseur verantwoordelijk voor:

  • Heldere informatievoorziening, met regelmatige updates omtrent de voortgang;
  • Het opstellen van een plan van aanpak en samenstellen van projectteam;
  • Het implementatietraject, voorzien van optimale ondersteuning zowel voor en na de uitrol waarbij een support desk wordt aangesteld speciaal opgeleid om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen/begeleiden.

 

Voor een goed verloop van ICT-trajecten

Add IT Solutions beschikt over jarenlange ervaring in de ICT-branche waarbij wij ondersteuning bieden door o.a. de flexibele inzet van gekwalificeerde specialisten.

Wij bieden IT-expertise aan onze opdrachtgever voor alle toepassingsgebieden en niveaus binnen diverse branches, w.o.: financiële instellingen, overheid en industrie.
Onze specialisten zijn bekend met alle aspecten van het onderhoud en beheer van ICT-infrastructuur. Ze bezitten diepgaande kennis en ervaring op het gebied van netwerk- en data beveiliging.

Tijdens het gehele traject vindt met regelmaat een gezamenlijk overleg plaats over de voortgang waarbij indien nodig bijsturing wordt overlegd om zodoende vertraging en overschrijding van de financiële afspraken te voorkomen.