Hardware en logistiek

De beste tools om meer gedaan te krijgen

Hardware is het fundament van uw ICT-omgeving. De ontwikkelingen op dit gebied gaan snel. Het valt daarom niet mee om de juiste keuzes te maken. Welke tools heeft uw organisatie nodig om prettig en efficiënt te kunnen werken? Welke processen moeten worden ondersteund? En – niet onbelangrijk – het moet ook nog betaalbaar zijn. Van aanschaf tot fulfilment, reparatie en onderhoud; Add-IT regelt het allemaal en adviseert u over de mogelijkheden in lijn met uw strategische koers.

Waarom bestellen bij Add-IT?

  • Altijd het best passende product voor de juiste prijs
  • Onafhankelijk advies over uw assortiment
  • Gemakkelijk, veilig en snel bestellen
  • Uw ICT-omgeving en hardware gaan hand in hand
  • One-stop-shop: van advies en bestellen tot gebruiksklaar maken
  • Keuze uit de nieuwste producten van alle A-merken

 

One-stop-shop

Een adres voor al uw hardware aankopen. Van mobiele apparaten voor uw medewerkers, tot monitoren, servers en headsets. Wilt u uw medewerkers zelf laten kiezen uit een aanbod dat u zelf samenstelt? Met een webshop op maat is dit mogelijk. Uniek is de mogelijkheid om met vouchercodes te werken. Wij nemen het administratieve proces volledig uit handen.

Gemakkelijk en veilig bestellen

In onze afgeschermde webshop krijgen uw medewerkers toegang tot uw eigen assortiment. Bestellingen worden geplaatst in één systeem en zijn voor u inzichtelijk. Indien gewenst koppelen wij de webshop eenvoudig aan uw bestaande ERP- of inkoopsysteem.

Logistieke diensten

Add-IT helpt u graag met het gebruiksklaar aanleveren van de hardware. Van BIOS instellen, imaging en het installeren van applicaties, tot graveren of stickeren. Wanneer u de hardware ontvangt, kunt u er direct mee aan de slag.

Garantie en reparatie

Wanneer een apparaat defect is, zorgen wij voor de reparatie. Het apparaat wordt op locatie gerepareerd of opgehaald en weer teruggebracht. U ontvangt de actuele status van de reparatie. Ook is deze altijd inzichtelijk in uw persoonlijke account.

Beste advies, de juiste keuze

Omdat wij merkonafhankelijk zijn, geven wij een objectief advies over de keuze voor de juiste hardware. Door onze intensieve samenwerking met diverse partners, bieden wij de nieuwste producten van alle A-merken tegen de beste prijs.