Kennis en ervaring


Add IT Solutions is opgericht door  professionals met jarenlange  ervaring in de ICT-branche.
In de huidige markt hebben organisaties steeds meer behoefte aan de flexibele inzet van gekwalificeerde specialisten.
Wij bieden ICT expertise aan bedrijven voor alle toepassingsgebieden en niveau’s.
Onze specialisten richten zich op alle segmenten binnen het onderhoud en beheer van de ICT-infrastructuur met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van netwerk- en data beveiliging. Met onze consultants bieden we expertise  projectleiding, proces- en programmamanagement.

Onze focus


Consultancy

Add IT Solutions biedt op interim basis consultancy aan toekomstgerichte bedrijven, met name gericht op proces- en programmamanagement, project- en testmanagement, kwaliteitsmanagement, functioneel en technisch beheer.

Security en remote services

Waar andere beveiligingsmethodes stoppen, gaan wij verder. Wij voelen ons thuis in zeer complexe omgevingen en bij klanten die buitengewone beveilgingseisen stellen. Wij zijn gespecialiseerd in informatie beveiliging, risico analyses en het remote beheren en bewaken van systemen.

Detachering

Detachering is een belangrijke focus van ons bedrijf. Onze professionals zijn gecertificeerd op diverse vak- en toepassingsgebieden en kunnen op verschillende niveau's ingezet worden, waarbij de samenwerking en relatie met de eindlklant voorop staat. Voor freelancers bieden wij de mogelijkheid tot plaatsing d.m.v. een projectovereenkomst. Ben je geinteresseerd in in het bespreken van mogelijkheden neem dan telefonisch contact met ons op via 079 799 9573 voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Werving en Selectie

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste kandidaat en beschikken over ruime ervaring in het wervingsproces. Zoekt u naar een kandidaat die de juiste match is voor uw organisatie zowel qua kennis als persoonlijke match, dan bent u bij ons aan het goede adres. De kandidaat wordt gescreend en uitgebreid door ons geinterviewd waardoor u zeker bent van de juiste match. Voor al uw vragen neem contact met ons op via: 079 799 9573 of via email aan info@add-itsolutions.nl
Call now
for free consultation
: 079 799 95 73
Mail now
free consultation
: info@add-itsolutions.nl

Maatwerk in ICT oplossingen

Partner in detachering, transparant, betouwbaar en flexibel.